Crowdfunding Ted & Kjen

In de nacht van dinsdag 12 juli op woensdag 13 juli 2022 is de loods van KJEN’s Natuurlijke Hondenvoeding en nog twee andere bedrijven volledig afgebrand. Dit betekent dat alles wat Ted en Kjen in de afgelopen 15 jaar hebben opgebouwd letterlijk in rook is opgegaan. In de loods stonden tientallen pallets aan voorraad en een hoop persoonlijke spullen. Zelfs de vrachtwagen is volledig total-loss. Kortom: Het verlies is groot.

Er wordt momenteel gekeken naar een loods waar nieuwe voorraad, de productie is al opgestart, tijdelijk kan worden opgeslagen. Ondanks deze forse tegenslag gaan Ted & Kjen niet bij de pakken neerzitten en zijn ze strijdbaar, ze gaan alles aan doen om te zorgen dat de landelijke verkooppunten geen hinder zullen ondervinden bij leveringen.

Wilt u Ted en Kjen ondersteunen in deze moeilijke tijd? Er is een crowdfundingsactie opgestart om hen te helpen hun bedrijf weer opnieuw op te bouwen. Alle kleine beetjes helpen!

Een klein bedrag voor Ted & Kjen

Door Noet TEST

  • 5,000,00

    Streefdoel
  • 1,030,00

    Ingezamelde donaties
  • Campagne eindigt nooit

    Methode voor het beëindigen van de campagne
Ingezameld percentage :
20.60%
Minimumbedrag is €5 Maximumbedrag is €1000 Vul een geldig getal in
Limpe Hagingastraat 10, Nederland

Noet TEST

1 Campagnes | 0 Geliefde campagnes

Zie volledige bio

Campagne verhaal

In de nacht van dinsdag 12 juli op woensdag 13 juli is de loods van KJEN’s Natuurlijke Hondenvoeding en nog twee andere bedrijven volledig afgebrand. Dit betekent dat alles wat Ted en Kjen in de afgelopen 15 jaar hebben opgebouwd letterlijk in rook is opgegaan. In de loods stonden tientallen pallets aan voorraad en een hoop persoonlijke spullen. Zelfs de vrachtwagen is volledig total-loss. Kortom: Het verlies is groot.

Er wordt gekeken of er tijdelijk een loods is waar nieuwe voorraad, inmiddels alweer in productie, kan worden opgeslagen. Ondanks deze forse tegenslag gaan Ted & Kjen niet bij de pakken neerzitten en zijn ze strijdbaar, ze gaan ervoor zorgen dat de landelijke verkooppunten geen hinder zullen ondervinden bij leveringen.

Wilt u Ted en Kjen ondersteunen in deze moeilijke tijd? Er is een crowdfundingsactie opgestart om hen te helpen hun bedrijf weer opnieuw op te bouwen. Elke beetjes helpen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Een klein bedrag voor Ted & Kjen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.