Revolution Slider Error: Slider with alias home-1 not found.
Maybe you mean: 'home_1' or 'ASSORTIMENT_HONDEN'
Welcome!

More Than Just A Pet Store

PetsLand is here to support every aspect of your pet’s life – from food to play. We understand the importance of a healthy

More About
Categories

Shop For Your Pet

Verkooppunten

Locator
Show All Stores
Reviews

Reviews van klanten

“Wij hebben een Toller, een echte Toller met al zijn ondeugende Tollerstreken, hij heeft gelukkig geen allergieën, is niet ziek en is kerngezond, zij het dan dat hij over-enthousiast en spontaan is, daarbij ook nog een onuitputtelijke energie heeft …maar dat is een gezonde “ziekte” We hebben gekozen voor KJEN’S hondenvoer omdat het een zo natuurlijk mogelijk hondenvoeding is. Voor ons zelf stellen we ook hoge eisen aan de voeding, we proberen zoveel mogelijk natuurlijke voeding te gebruiken zonder geur-kleur en smaakstoffen en allerlei andere toevoegingen. Waarom zouden wij dan wel hondenvoeding geven aan onze Toller, met dergelijk stoffen. We geven ons tollertje KJEN’S Zalm & Rijst. Onze Toller is een ware energiebundel, heeft goede beharing met een mooie glanzende vacht. Kortom wij zijn tevreden en ons tollertje is tevreden.”

 

Ons Tollertje

“Onze kat Meneer Jansen is nu iets meer dan 1 jaar. Vanaf kitten hebben wij problemen met zijn ontlasting. Altijd dun en het stonk verschrikkelijk. Als hij op de bak was geweest moesten we ons haasten om hem leeg te maken. Dierenarts schreef Royal canin gastro voor,dit is 44 euro voor 4 kg. Het probleem verminderde wel, want zijn ontlasting was harder geworden, alleen de stank was er nog wel. Nu zou je zeggen het stinkt altijd,maar we hebben meer katten en wisten precies wanneer hij was geweest. Ik gebruik KJEN’S Kattenbrokken nu iets meer dan een week en er is geen stank meer. Zijn ontlasting ziet er perfect uit. Bij mijn kat werkt dit nog beter dan Royal canin.
Groeten Marja Kooijman Gorinchem ”

Fam:M. Kooijman Gorinchem

“Onze hond Spooky heeft al, vanaf dat hij een puppy was, last van huid problemen. Onderzoeken door de dierenarts leverden alleen hoge rekeningen op zonder enig resultaat. Spooky is behandeld voor mijtallergie voedselallergie etc. etc.(veel en vaak antibiotica ) Spooky heeft ook vaak last gehad van zijn oren en ogen. Sinds wij overgestapt zijn op KJEN’S Hondenvoeding zijn deze allergie problemen zo goed als verdwenen.”

Gestart met KJEN 1 week later 2-3 weken 6 weken later Alles O.K

Fam: H.M van de Velde B.C. Gootjes met Spooky

Minimum 4 characters