KJEN’S® steunt lokale gemeenschap in Thailand

In samenwerking met de lokale politie van Thailand, richt KJEN’S® zich op het bieden van kansen en positieve invloeden aan kinderen die wat extra begeleiding nodig hebben om op het rechte pad te blijven. 

Het brengen van positieve verandering begint vaak met kleine stappen. In samenwerking met de lokale politie, die dagelijks werkt aan het verbeteren van veiligheid en welzijn in de Thaise gemeenschap, ondersteunen we nu ook een initiatief dat voetbal als instrument gebruikt om kinderen op het rechte pad te houden. Dit innovatieve programma is bedacht door de zoon van de hoofdcommissaris van politie en is gebaseerd op een eenvoudig idee: kinderen kunnen gratis deelnemen aan voetbalactiviteiten op voorwaarde dat ze zich onthouden van drugsgebruik en zich op een respectvolle en beleefde manier gedragen.

Bij KJEN’S® geloven we in de kracht van samenwerking en gemeenschapszin. Daarom ondersteunen we dit voetbalinitiatief op meerdere manieren. We leveren voetballen en shirts met de sponsoring van Curavit. Bovendien voorzien we de jonge spelers van flesjes water tijdens hun voetbalwedstrijden, om ervoor te zorgen dat ze gehydrateerd blijven en zich op hun best kunnen voelen op het veld. Daarnaast dragen we bij aan de uitrusting van de doelmannen door hen te voorzien van keepershandschoenen.

Deze investering gaat verder dan alleen het spel. Door kinderen aan te moedigen om betrokken te raken bij een positieve activiteit zoals voetbal, willen we hen inspireren om discipline, teamwork en zelfrespect te ontwikkelen. Dit initiatief is een stap in de richting van het bouwen van een gemeenschap waarin ieder kind de kans krijgt om zijn volledige potentieel te bereiken.

Bij KJEN’S® zijn we er trots op deel uit te maken van een initiatief dat niet alleen draait om het spelen van voetbal, maar ook om het smeden van sterke banden, het opbouwen van vertrouwen en het vormgeven van een betere toekomst voor de jeugd in de lokale gemeenschap van Thailand. 

Daarbij willen wij u als klant hartelijk bedanken voor uw vertrouwen in KJEN’S®. U draagt met uw bestellingen namelijk direct bij aan dit initiatief. We hopen in de nabije toekomst meer van dit soort initiatieven te kunnen blijven steunen, uiteraard met uw hulp!