KJEN'S® Reviews

'Een ware energiebundel'

5/5
“We hebben gekozen voor KJEN’S hondenvoer omdat het een zo natuurlijk mogelijk hondenvoeding is. Voor ons zelf stellen we ook hoge eisen aan de voeding, we proberen zoveel mogelijk natuurlijke voeding te gebruiken zonder geur-kleur en smaakstoffen en allerlei andere toevoegingen. Waarom zouden wij dan wel hondenvoeding geven aan onze Toller, met dergelijk stoffen. We geven ons tollertje KJEN’S Zalm & Rijst. Onze Toller is een ware energiebundel, heeft goede beharing met een mooie glanzende vacht. Kortom wij zijn tevreden en ons tollertje is tevreden.”

'Allergie problemen zo goed als verdwenen'

5/5

“Onze hond Spooky heeft al, vanaf dat hij een puppy was, last van huidproblemen. Onderzoeken door de dierenarts leverden alleen hoge rekeningen op zonder enig resultaat. Spooky is behandeld voor mijtallergie, voedselallergie etc. etc.(veel en vaak antibiotica ) Spooky heeft ook vaak last gehad van zijn oren en ogen. Sinds wij overgestapt zijn op KJEN’S Hondenvoeding zijn deze allergie problemen zo goed als verdwenen.”

'Absolute gezonde aanrader voor ieder baasje'

5/5

“Onze Yuki een maltipoo van bijna 3 jaar is niet de makkelijkste eter. De brokjes die we van de fokker hadden meegekregen bleven dikwijls dan ook gewoon staan. Of ze ging na een uur pas eens een paar hapjes uit haar bakje eten. Maar sinds ze Kjens voor puppies en kleine rassen krijgt, dribbelt ze direct naar haar voerbakje en is ie ook heel rap leeg. Wat ook belangrijk is, is dat ze nu ook altijd mooie en kleine drollen heeft en een regelmatige stoelgang. Absolute gezonde aanrader voor ieder baasje 👍

Plaats een review

Deel jouw ervaring met KJEN’S® Natuurlijke Hondenvoeding via onderstaand formulier!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing