[vc_row][vc_column][vc_empty_space alter_height=”huge” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1506070232338{margin-top: -2rem !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][trx_sc_content size=”none” shift_x=”small” number_position=”br” title_style=”default”][vc_empty_space hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1506069246431{margin-top: -1.2rem !important;}”][trx_sc_title title_style=”default” title_align=”left” title=”Fam: Jacqueline Zuidmeer met Cocker Spaniël Quinty” subtitle=”Reviews” description=”Ik heb sinds 15 oktober 2003 Cocker Spaniël Quinty, hij is opgegroeid met een Duitse Herder Jago. Onze honden kregen altijd vanaf pup zijn, gerenommeerdeen bekende merken hondenvoer het ging best wel goed, tot dat onze hond Quinty last kreeg van schilfertjes doffe vacht, zijn darmen en hij kon ook niet tegen kleurstoffen. Quinty had veel last van zijn darmen s‘nachts liep ik er vaak mee buiten. Aantal keren bij de dierenarts geweest voor zijn vacht en darmen, hij had ook vaak dat er bruine speeksel lekte. Op advies van de dierenarts ben ik Overgestapt op glutenvrij hondenvoer van het merk Kjen’s Honden voeding (kip en rijst) vanaf maart 2010. Quinty vindt het erg lekker, hij heeft er maar een klein beetje van nodig. Gelukkig heeft mijn vriendin Ariette, die dit hondenvoer voor haar honden al enige tijd gebruikte ervoor gezorgd dat ik bij Kjen’s hondenvoeding eerst met proefzakjes mocht proberen. Het resultaat is te zien hij heeft geen enkele keer meer last van zijn darmen gehad en zijn vacht glimt mooi en is ook nog wat afgevallen De hondentrimster is dik tevreden en wij ook. Dus bedankt Ted van KJEN’s hondenvoeding
Met vriendelijke groeten Jacqueline Zuidmeer
“][/trx_sc_content][/vc_column][vc_column width=”1/3″ hide_bg_image_on_tablet=”” hide_bg_image_on_mobile=””][vc_single_image image=”1035″ img_size=”full” alignment=”right”][vc_empty_space alter_height=”huge” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1506070232338{margin-top: -2rem !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1040″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][vc_column width=”3/4″ hide_bg_image_on_tablet=”” hide_bg_image_on_mobile=””][trx_sc_content size=”none” shift_x=”small” number_position=”br” title_style=”default”][vc_empty_space hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1506069246431{margin-top: -1.2rem !important;}”][trx_sc_title title_style=”default” title=”Fam: A en M Thijs met de poezen” subtitle=”Reviews” description=”Omdat we ons kitten van 6 maand, na heel veel adviezen geprobeerd te hebben,nog steeds niet van de diarree af kregen, kregen we de tip om natuurlijk geperste brokjes te proberen. Gelukkig heeft Kjen’s ook kattenbrokjes! Binnen een week was de ontlasting verbeterd. Onze andere poes kreeg eerder altijd RC Oral Sensitive. (Als Siamees krijgt hij gauw last van tandsteen) maar hij heeft met de Kjen’s brokjes nog steeds een stralend gebit. Ook lijken deze brokjes beter voor zijn wat gevoelige maag. Deze kieskeurige eter heeft zelfs niet lang nodig gehad om aan de pelletvorm te wennen. Onze poezen doen het goed op dit voer en dat maakt ons ook weer blij.

Met vriendelijke groet uit Enschede
Fam: A&M Thijs
“][/trx_sc_content][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][trx_sc_content size=”none” shift_x=”small” number_position=”br” title_style=”default”][vc_empty_space hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1506069246431{margin-top: -1.2rem !important;}”][trx_sc_title title_style=”default” title=”Fam: van de Belt met Engelse Springer Spaniel Chester” subtitle=”Reviews” description=”Hier bij wil ik Pets Place Berkel en Rodenrijs hartelijk bedanken met het advies om over te stappen naar Kjen , onze Chester een Engelse Springer Spaniel had Ukanuba medium breed en wij dachten dat vind hij lekker en at er ook flink op los maar zijn poep was al een poosje groenig en werd ook steeds dunner .
Over gegaan op kip met rijst om het te stoppen en dat hielp in z’n soort dus weer over gegaan op de Ukanuba en het begon weer opnieuw en toen maar besloten om naar de dierenarts te gaan en pilletjes gehad en toch maar eens naar Pet’s Place gegaan om advies te vragen over het voer en de diaree , nou gaf men daar het advies om Kjen te nemen en dat je ook gewoon over kan schakelen naar andere smaakjes en dat is natuurlijk voor een hond ook wel lekker want wij vinden iedere dag spinazie ook niet zo fijn , wij kregen de raad om maar gelijk over te gaan want dat was geen probleem wel andersom nou gebeurd het onze Chester was vanaf dag één van de diaree af en poepte gewoon stevig en bruin en daarbij ook weer de oude lekker actief want dat werd ook minder vandaar de bezoekjes aan de DA.
Chester blij en de baasjes heeeelemaal , nogmaal Pets Place chapoo!!!!!!!!!
Groeten , Ger van de Belt Berkel en Rodenrijs.Over gegaan op kip met rijst om het te stoppen en dat hielp in z’n soort dus weer over gegaan op de Ukanuba en het begon weer opnieuw en toen maar besloten om naar de dierenarts te gaan en pilletjes gehad en toch maar eens naar Pet’s Place gegaan om advies te vragen over het voer en de diaree , nou gaf men daar het advies om Kjen te nemen en dat je ook gewoon over kan schakelen naar andere smaakjes en dat is natuurlijk voor een hond ook wel lekker want wij vinden iedere dag spinazie ook niet zo fijn , wij kregen de raad om maar gelijk over te gaan want dat was geen probleem wel andersom nou gebeurd het onze Chester was vanaf dag één van de diaree af en poepte gewoon stevig en bruin en daarbij ook weer de oude lekker actief want dat werd ook minder vandaar de bezoekjes aan de DA.
Chester blij en de baasjes heeeelemaal , nogmaal Pets Place chapoo!!!!!!!!!
Groeten , Ger van de Belt Berkel en Rodenrijs.”][/trx_sc_content][/vc_column][vc_column width=”1/3″ hide_bg_image_on_tablet=”” hide_bg_image_on_mobile=””][vc_single_image image=”1028″ img_size=”full” alignment=”right”][vc_empty_space alter_height=”huge” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1506070232338{margin-top: -2rem !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”5/6″][trx_sc_content size=”none” shift_x=”small” number_position=”br” title_style=”default”][vc_empty_space hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1506069246431{margin-top: -1.2rem !important;}”][trx_sc_title title_style=”default” title=”Diessel, Jack en Dushi” subtitle=”Reviews” description=”Beste mensen van Kjen,

Graag willen wij, Diessel een Engelse Stafford van 13 jaar, Jack, zwarte Labrador van 10 en Dushi, kruising Stafford/Franse bull van 4 jaar u het volgende vertellen. Sinds wij het voer van Kjen eten zijn wij actief, gezond en glanzen wij als een spiegel. Wij krijgen dan ook vaak complimenten van zowel de dierenarts, die wij gelukkig weinig meer zien, als van wildvreemde mensen. Ze vragen onze mensen ouders vaak wat voor voer wij krijgen…Als zij vertellen dat wij Kjen krijgen dan merken wij dat mensen niet bekend zijn met dit merk en dat ze er nog nooit van gehoord hebben en dat is jammer. Want wij zijn van mening dat als het merk meer bekendheid krijgt er veel meer dieren bij gebaat zijn wat betreft gezondheid en vitaliteit. Wij willen de makers van Kjen in ieder geval bedanken voor het lekkere voer.”][/trx_sc_content][vc_empty_space alter_height=”huge” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1506070232338{margin-top: -2rem !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_empty_space alter_height=”huge” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1506070232338{margin-top: -2rem !important;}”][vc_single_image image=”1043″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1024″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ hide_bg_image_on_tablet=”” hide_bg_image_on_mobile=””][trx_sc_content size=”none” shift_x=”small” number_position=”br” title_style=”default”][vc_empty_space hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1506069246431{margin-top: -1.2rem !important;}”][trx_sc_title title_style=”default” title=”Fam: Marja Uljee met Duitse herder Dino” subtitle=”Reviews” description=”Onze Duitse herder Dino van 19 maanden heeft vanaf het begin enorm veel last gehad van jeuk wat steeds erger werd. Het was al snel duidelijk dat het voer een oorzaak was voor zijn allergie. We moesten dus heel alert zijn op wat hij binnenkreeg en extraatjes zat er al nauwelijks in omdat dat meestal tot verergering van de klachten leidde. Van alles hebben we uitgeprobeerd: van hypoallergeen voer via de dierenarts tot rauw voer. Het laatste leek aanvankelijk de oplossing alleen bleek dat hij hier te weinig energie uit haalde en onvoldoende groeide ondanks de aanbevolen verhoogd hoeveelheden rauw voer die we hem gaven. En ondertussen de plekken maar bestrijden met zalf van de dierenarts en zelfs een periode noodgedwongen aan de prednison. Uiteindelijk bij toeval gestuit op de site van KJEN‘S en in contact gekomen met Ted Jansen van KJEN’S Hondenvoeding. Nu, na een paar maanden, blijkt dat hij het goed doet op KJEN kip en rijst aangevuld met een supplement van Ted. De klachten zijn aanmerkelijk afgenomen en het is nu goed onder controle.
Met vriendelijke groeten . Marja Uljee”][/trx_sc_content][vc_empty_space alter_height=”huge” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1506070232338{margin-top: -2rem !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][trx_sc_content size=”none” shift_x=”small” number_position=”br” title_style=”default”][vc_empty_space hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1506069246431{margin-top: -1.2rem !important;}”][trx_sc_title title_style=”default” title_align=”left” title=”Fam: C. De Moor uit Almere met Bracco Italiano” subtitle=”Reviews” description=”Wij hebben sedert 9 april 2010 een Bracco Italiano en onze hond is van pup af aan gevoed met vers vlees in diverse smaken. Ook voerde wij onze hond een brok van een zogenaamd bekend A-merk. Om problemen te voorkomen zal ik het A merk niet nader benoemen. Maar wat ik wel benoem met heel veel advies voor honden bezitters is het voeren van een brok van het merk KJEN’s. Dat is echt een brok kwaliteit zou ik haast moeten zeggen. Onze Bracco( jachthond) had bij het voeren met het oude merk brok continue last van jeuk en huid irritatie. Ook braken kwam toch regelmatig voor. Via een gespecialiseerde winkel, waar advies nog echt advies is, zijn wij in contact gekomen met brokken van het merk KJEN’S. Wij voeren nu precies drie weken dit merk brok en er is een wereld van verschil te bemerken. Geen brakende hond meer. Een vacht om zo te etaleren. Mooi, glanzend en satijnzacht. Echt, dit zijn geen mooie woorden maar een waarneming uit de praktijk. Ook het krabben en het jeuken is voor meer dan 85 % afgenomen. Tevens bemerken wij dat onze Bracco meer energie heeft en het smikkelen van de brokken is een lust om naar te kijken. Samenvattend kan ik rustig zeggen dat er terdege kwaliteit zit in brokvoeding voor onze viervoeters en ik kan uit eigen praktijk aanbevelen brokken van KJEN’S aan uw viervoeter te verstrekken. Wel even enige weken de gelegenheid geven om de hond aan het nieuwe product te laten wennen maar u zult versteld staan van de resultaten. Mijn hond krijgt geen pulp meer van zogenaamde A-merken, waarvan ik per zak van 15 kilo een duur kantoorpand, leaseauto’s etc. mee moet helpen financieren. Ik stop de financiën liever in een goede voeding voor mijn hond .
Met vriendelijke groet, Cees de Moor Almere”][/trx_sc_content][/vc_column][vc_column width=”1/2″ hide_bg_image_on_tablet=”” hide_bg_image_on_mobile=””][vc_single_image image=”1026″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][vc_column][vc_empty_space alter_height=”huge” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1506070232338{margin-top: -2rem !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1013″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ hide_bg_image_on_tablet=”” hide_bg_image_on_mobile=””][trx_sc_content size=”none” shift_x=”small” number_position=”br” title_style=”default”][vc_empty_space hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1506069246431{margin-top: -1.2rem !important;}”][trx_sc_title title_style=”default” title=”Fam:M. Kooijman Gorinchem” subtitle=”Reviews” description=”Onze kat Meneer Jansen is nu iets meer dan 1 jaar. Vanaf kitten hebben wij problemen met zijn ontlasting. Altijd dun en het stonk verschrikkelijk. Als hij op de bak was geweest moesten we ons haasten om hem leeg te maken. Dierenarts schreef Royal canin gastro voor,dit is 44 euro voor 4 kg. Het probleem verminderde wel, want zijn ontlasting was harder geworden, alleen de stank was er nog wel. Nu zou je zeggen het stinkt altijd,maar we hebben meer katten en wisten precies wanneer hij was geweest. Ik gebruik KJEN’S Kattenbrokken nu iets meer dan een week en er is geen stank meer. Zijn ontlasting ziet er perfect uit. Bij mijn kat werkt dit nog beter dan Royal canin.
Groeten Marja Kooijman Gorinchem”][/trx_sc_content][/vc_column][vc_column][vc_empty_space alter_height=”huge” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][trx_sc_title title_style=”default” title=”Ons Tollertje” subtitle=”Reviews” description=”Wij hebben een Toller, een echte Toller met al zijn ondeugende Tollerstreken, hij heeft gelukkig geen allergieën, is niet ziek en is kerngezond, zij het dan dat hij over-enthousiast en spontaan is, daarbij ook nog een onuitputtelijke energie heeft …maar dat is een gezonde “ziekte” We hebben gekozen voor KJEN’S hondenvoer omdat het een zo natuurlijk mogelijk hondenvoeding is. Voor ons zelf stellen we ook hoge eisen aan de voeding, we proberen zoveel mogelijk natuurlijke voeding te gebruiken zonder geur-kleur en smaakstoffen en allerlei andere toevoegingen. Waarom zouden wij dan wel hondenvoeding geven aan onze Toller, met dergelijk stoffen. We geven ons tollertje KJEN’S Zalm & Rijst. Onze Toller is een ware energiebundel, heeft goede beharing met een mooie glanzende vacht. Kortom wij zijn tevreden en ons tollertje is tevreden.”][vc_empty_space alter_height=”huge” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1015″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][trx_sc_title title_style=”default” title=”Fam: Visser met Hovarwart Bodor” subtitle=”Reviews” description=”Wij hebben Bodor, een Hovawart reu, nu bijna twee jaar. In het begin hebben wij hem hetzelfde voer (een brok) gegeven als hij bij de fokker kreeg. Alle honden van de fokker zagen er gezond uit met glanzende vachten en dat wensten wij onze pup ook toe. Bodor groeide goed, maar zijn vacht werd vaal. Ook had hij vaak vieze ogen en hij produceerde wel erg veel ontlasting, 4 tot 6 grote hopen per dag. Op een gegeven moment heb ik me in het hondenvoer verdiept: wat heeft een hond nodig en waar zit dat in. Ik kwam tot de conclusie dat biologisch vers vlees het beste voer voor een hond zou zijn. Bodor was een maand of tien toen we hierop zijn overgestapt. Zijn ogen werden schoner, zijn gebit witter en de hoeveelheid ontlasting normaliseerde. Zijn vacht bleef echter vaal, hij kwam niet door de rui heen en kreeg last van jeuk. Wormenkuur en vlooienbehandeling waren in orde, andere kammen gekocht, olie toegevoegd aan zijn voer, maar niets hielp.En toen kreeg ik de tip dat Kjen mogelijk iets voor hem zou zijn. De verkoper had van andere klanten alleen nog maar positieve reacties gehad, dus het was de moeite waard het te proberen. Het was een moeilijke stap voor mij want ik was er echt van overtuigd dat vers vlees beter zou zijn dan een brok. Maar wat doe je als je hond jeuk heeft? Ik heb het dus geprobeerd en wat was het gevolg……….een gezonde hond met schone ogen, weinig ontlasting en een gezonde, glanzende vacht. Bodor krijgt sindsdien Kjen’s zalm & rijst, vindt het heerlijk en doet het er goed op. Wat wil ik nog meer?
Met hartelijke groet, Tineke Visser”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”812″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][trx_sc_content size=”none” align=”left” shift_x=”small” number_position=”br” title_style=”default” rounded=””][vc_empty_space hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1506069246431{margin-top: -1.2rem !important;}”][trx_sc_title title_style=”default” title_align=”left” title=”Ayla met Stafford/Mastino/Pitbull Mucho” subtitle=”Reviews” description=”Geachte, ik wilde u graag laten weten dat ik super blij ben met de Kjen’s voeding, na 3jr zoekende te zijn geweest, hebben we eindelijk een oplossing gevonden voor onze hond. Om bij het begin te beginnen, we hebben een Stafford/ Mastino/ Pitbull die zo een heftige allergie had dat hij aan de prednison moest en 2 jaar lang op antibiotica heeft geleefd, om toch nog enigszins met verdraagbare pijn te kunnen wandelen met hem. Mijn hond genaamd Mucho is een echte werker, rent het liefst uren naast de fiets, werken en spelen voor en met de baas! Een echte lekkere druktemaker. Door de allergie die vanaf toen hij 1½ jr was is komen opzetten en met het jaar heftiger werd en omdat de allergie alleen maar toenam werd bewegingsvrijheid steeds beperkter voor hem, dat is zo verschrikkelijk zielig om dat mee te maken! De voeding was versvlees (barfen) dus aan het voedsel zou het niet moeten kunnen liggen? Versvlees is glutenvrij enz.. Maar hij kreeg zulke ernstige huidontstekingen tussen ze tenen dat hij niet meer zonder pijn kon lopen, het hele huis zat onder het bloed, de huidaandoeningen bereiden zich uit, tussen de balletjes, kin en nek. Ik heb allerlei forums en facebooks geraadpleegd, maar nergens kwam ik een dergelijk heftig probleem tegen. Zelfs de dierenartsen kwamen er niet uit. Na zelf wat dokteren, we wonen aan zee, elke dag in de zee, biotex groen badjes, honing zalf enz wat moet je!!?? Ik ontmoete iemand met een hond met een soortgelijk probleem die vers vis gaf, maar Mucho lust geen verse vis. Ben op internet gaan zoeken en zag jullie Kjen website . Sinds begin december krijgt hij nu Kjen voeding en het is een wereld van verschil! Hij loopt nog wel op hondenschoentjes buiten om pootjes te laten genezen maar hij rent en vliegt en is weer vrolijk!! Hij kan weer hond zijn!!! Ben jullie eeuwig dankbaar voor deze voeding en de dierenartsen staan ook versteld!!! Door jullie is onze hond er nog en kan hij weer hond zijn!!! Want we waren zo teneinde raad, we wilde hem weer met antibiotica laten behandelen dat is nu gelukkig niet meer nodig. De prednison heeft Mucho lichamelijk zo kapot gemaakt dat hij op zijn 4e jaar helemaal grijs is en in 2jr zo afgetakeld is dat mensen hem 6/7jr schatten maar desalniettemin heeft hij de a.s jaren een geweldig vooruitzicht!!!!!
Groetjes Ayla en een poot van Mucho”][vc_empty_space hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1506069246431{margin-top: -1.2rem !important;}”][/trx_sc_content][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”814″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][trx_sc_content size=”none” shift_x=”small” number_position=”br” title_style=”default”][vc_empty_space hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1506069246431{margin-top: -1.2rem !important;}”][trx_sc_title title_style=”default” title=”Fam: van Neck met Dwergteckel Maud” subtitle=”Reviews” description=”Wat ben ik blij dat Roy van Pets Place Berkel en Rodenrijs mij heeft geadviseerd om over te stappen op Kjen’s Natuurlijke Voeding.
Onze ruwharige dwergteckel Maud had last met haar ontlasting. Elke ochtend was het een moeizaam proces. Inmiddels gebruikt Maud Kjen’s Natuurlijke Voeding een maand en zij heeft nergens meer last van. Voordien had zij ‘s morgens ook regelmatig last van ochtend misselijkheid. Niet willen eten, tijdens haar eerste loopje at zij gras, om vervolgens te spugen en bij terugkomst pas haar ochtendmaaltijd te nuttigen. Ook dit is verleden tijd.
Kortom: Maud en ik zijn tevreden.
Met vriendelijke groeten, Hanneke van Neck Berkel en Rodenrijs
“][/trx_sc_content][/vc_column][vc_column width=”1/3″ hide_bg_image_on_tablet=”” hide_bg_image_on_mobile=””][vc_single_image image=”810″ img_size=”467×400″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][trx_sc_content size=”none” shift_x=”small” number_position=”br” title_style=”default”][vc_empty_space hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1506069246431{margin-top: -1.2rem !important;}”][trx_sc_title title_style=”default” title=”Dhr. Ed met zijn hond Sheila” subtitle=”Reviews” description=”Inmiddels is het ongeveer 8 weken geleden dat wij voor onze hond Sheila rijst met zalm brokjes kochten. Na een bijna wanhopige periode van meerdere maanden onzekerheid en angst dat onze lieve viervoeter ten onder zou gaan door voortdurende darmontstekingen met ernstige diarree en zeer regelmatig bloed bij haar ontlasting. Na een aantal dierenarts bezoeken en het dringende advies op zoek te gaan naar een hypoallergene brok die ook glutenvrij is en een zoektocht op internet vonden we Kjen natuurlijke diervoeding. Nadat we met deze brok begonnen halen we vanaf dag één opgelucht adem en onderzochten we vol overgave en bewondering de eerste ontlasting, die er echt geweldig uit zag. Na deze start is er van darm problemen geen enkel spoor meer. En bovendien is Sheila echt veel vrolijker en speelser. We ontdekken nu pas hoe deze drie jarige geniet van elke boswandeling en harder kan rennen dan welke andere hond dan ook. We zijn Ted echt dankbaar voor zijn adviezen en overtuigingskracht waardoor we aan deze brok begonnen zijn. Sheila kan geen brood, pastas en ander gluten houdende voedingsmiddelen eten. Maar wat zal dat , want naast deze volledige brok is er voldoende gelegenheid om extra’s te geven zoals kip rijst en rendier kluiven. Wij zijn er blij mee.

Groet van Ed,”][/trx_sc_content][vc_single_image image=”1021″ img_size=”full” alignment=”center”][trx_sc_content size=”none” shift_x=”small” number_position=”br” title_style=”default”][vc_empty_space hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1506069246431{margin-top: -1.2rem !important;}”][trx_sc_title title_style=”default” title=”Fam: H.M van de Velde B.C. Gootjes met Spooky” subtitle=”Reviews” description=”Onze hond Spooky heeft al, vanaf dat hij een puppy was, last van huid problemen. Onderzoeken door de dierenarts leverden alleen hoge rekeningen op zonder enig resultaat. Spooky is behandeld voor mijtallergie voedselallergie etc. etc.(veel en vaak antibiotica ) Spooky heeft ook vaak last gehad van zijn oren en ogen. Sinds wij overgestapt zijn op KJEN’S Hondenvoeding zijn deze allergie problemen zo goed als verdwenen.”][/trx_sc_content][vc_empty_space hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1506069246431{margin-top: -1.2rem !important;}”][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”100px” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Bent u tevreden over KJEN’S hondenvoeding , heeft U ervaring met dit unieke product, vertel het dan ook aan andere hondenliefhebbers.Stuur een verhaaltje over uw ervaringen met KJEN’S hondenvoeding, stuur een foto of foto’s van uw hond erbij eventueel met uw data indien u dat wenst (website, email, tel: etc) Het verslag van uw ervaringen van ons product zal dan hier met de eventuele foto van uw hond worden geplaatst.

Ben u tevreden over KJEN’S Hondenvoeding vertel het dan HIER zodat ook andere hondenliefhebbers er gebruik van kunnen maken. Bent U ontevreden over KJEN’S Hondenvoeding vertel het ONS we proberen dan gezamenlijk het probleem op te lossen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]