[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Dit nieuwe en unieke product is gebaseerd op een reeds, sinds 1995 bewezen wetenschappelijke formule van zuiver natuurlijke voeding.
Het basisprincipe is en was **TERUG NAAR DE NATUUR**
en dat is in ruime mate gelukt in KJEN’S® Hondenvoeding met de
*Energy Dog Addition
*(18 Aminozuren en bijna 180 natuurlijke voedingsstoffen.)

KJEN’S® Natuurlijke Honden en Katten voeding wordt vervaardigd volgens de strengste eisen op het gebied van diervoeding, er worden uitsluitend hoogwaardige ingrediënten gebruikt die wetenschappelijk zijn samengesteld.
KJEN’S® Hondenvoer is een koud geperste brok van hoge kwaliteit, is
Hypoallergeen, tarwe glutenvrij, zonder kleur- smaak – geur – conserveringsstoffen en is rijk aan Omega 3 en 6 vetzuren.

Een koudgeperste brok valt uiteen in de maag van de hond, daardoor is het verteringsproces een stuk beter. Door de betere vertering heeft uw hond een vastere en ook mindere ontlasting. Honden met allergieën hebben er enorm veel baat bij en in veel gevallen verdwijnen de allergieën binnen een vrij korte periode. KJEN’S® Hondenvoer is niet uitsluitend en alleen voor honden met allergieën, maar uiteraard ook voor gezonde honden, die u gezond en energiek wilt blijven houden.
KJEN’S® hondenvoeding voor een lang en gezond Hondenleven.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”856″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”10px” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=””][vc_single_image image=”858″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”35px” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”861″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”10px” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=””][vc_single_image image=”863″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Ook uw hond staat dichter bij de natuur dan u denkt!!
Het aantal rassen mag dan bij onze gedomesticeerde hond nog zo groot zijn, één ding hebben ze allemaal gemeen hun gezamenlijke voorvader is de WOLF:
In de natuur eet de wolf van klein tot groot van jong tot oud, het zelfde voedsel.
In de natuur zijn er namelijk géén speciale prooidieren voor pups, jeugd, senioren of veteranen honden.
Omdat het basisprincipe steeds is

**TERUG NAAR DE NATUUR**
heeft KJEN’S® natuurlijke hondenvoeding geen scala aan diversiteiten en speciaal samengesteld hondenvoer voor de diverse levensfases van de hond ontwikkeld. KJEN’S® hondenvoer is een echt natuurproduct en doet niet mee aan een dergelijk psychologische marketing. KJEN’S® hondenvoer
KJEN’S® Natuurlijk hondenvoer is geschikt voor alle rassen, alle leeftijd en iedere levensfase van de hond.

De enige concessie die is gedaan, betreft <Puppy/Kleine Rassen> , niet de samenstelling daarvan, die is exact gelijk aan , De brok is echter een stuk kleiner geperst speciaal voor de puppy’s en daardoor ook uitermate geschikt voor honden van kleine rassen.

KJEN’S®Hondenvoer is een puur natuurproduct en uitzonderlijk in zijn soort. KJEN’S® Hondenvoer, voor een gezonde hond met een goede conditie en energie en een uitstekende vacht.

KJEN’S® natuurlijke hondenvoeding is een natuurproduct en is daarom ook uitermate geschikt in combinatie met vers vlees.

KJEN’S® Hondenvoeding voor een lang en gezond Hondenleven.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]