Meer over onze hondenvoeding

Dit nieuwe en unieke product is gebaseerd op een reeds, sinds 1995 bewezen wetenschappelijke formule van zuiver natuurlijke voeding. KJEN’S® Hondenvoeding met de Energy Dog Addition, bevat 18 Aminozuren en bijna 180 natuurlijke voedingsstoffen.

KJEN’S® Natuurlijke Hondenvoeding wordt vervaardigd volgens de strengste eisen op het gebied van diervoeding, er worden uitsluitend hoogwaardige ingrediënten gebruikt die wetenschappelijk zijn samengesteld.

KJEN’S® Hondenvoeding is een koud geperste brok van hoge kwaliteit, is hypoallergeen, tarwe glutenvrij, zonder kleur- smaak – geur – conserveringsstoffen en is rijk aan Omega 3 en 6 vetzuren.

Een koudgeperste brok valt uiteen in de maag van de hond, daardoor is het verteringsproces een stuk beter. Door de betere vertering heeft uw hond een vastere en ook mindere ontlasting. Honden met allergieën hebben er enorm veel baat bij en in veel gevallen verdwijnen de allergieën binnen een vrij korte periode. KJEN’S® Hondenvoeding is niet uitsluitend en alleen voor honden met allergieën, maar uiteraard ook voor gezonde honden, die u gezond en energiek wilt blijven houden.

Als het gaat om hondenvoeding dan is KJEN’S® basisprincipe altijd: Terug naar de natuur. Daarom heeft onze natuurlijke hondenvoeding geen scala aan diversiteiten of speciale samenstelling voor de diverse levensfases van de hond. 

KJEN’S® hondenvoeding is een echt natuurproduct en doet niet mee aan een dergelijk psychologische marketing. KJEN’S® is geschikt voor alle rassen, alle leeftijd en iedere levensfase van de hond. De enige concessie die is gedaan, betreft KJEN’S® Puppy/Kleine Rassen, waarbij niet de samenstelling is aangepast, die is namelijk exact gelijk aan KJEN’S® Zalm & Rijst, De brok is echter een stuk kleiner geperst speciaal voor de puppy’s en is daardoor ook uitermate geschikt als hondenvoeding voor kleine rassen.

KJEN’S®Hondenvoer is een puur natuurproduct en uitzonderlijk in zijn soort. Voor een gezonde hond met een goede conditie en energie en een uitstekende vacht.

KJEN’S® natuurlijke hondenvoeding is een natuurproduct en is daarom ook uitermate geschikt in combinatie met vers vlees.