100% natuurlijke
voeding voor
hond & kat

Bekijk ons aanbod in
Natuurlijke Hondenvoeding

Bekijk ons aanbod in
natuurlijke kattenvoeding

Verkooppunt worden?

Wij zoeken nog voor diverse regio’s in Nederland en België gespecialiseerde verkooppunten voor KJEN’S® natuurlijke voeding voor honden en katten en KJEN’S® natuurlijke voedingssupplementen.

We denken hierbij vooral aan dierenspeciaalzaken of verkooppunten die gespecialiseerd zijn in de verkoop van natuurlijke dierproducten.

Reviews van klanten

'Een ware energiebundel'

5/5
“We hebben gekozen voor KJEN’S hondenvoer omdat het een zo natuurlijk mogelijk hondenvoeding is. Voor ons zelf stellen we ook hoge eisen aan de voeding, we proberen zoveel mogelijk natuurlijke voeding te gebruiken zonder geur-kleur en smaakstoffen en allerlei andere toevoegingen. Waarom zouden wij dan wel hondenvoeding geven aan onze Toller, met dergelijk stoffen. We geven ons tollertje KJEN’S Zalm & Rijst. Onze Toller is een ware energiebundel, heeft goede beharing met een mooie glanzende vacht. Kortom wij zijn tevreden en ons tollertje is tevreden.”

'Allergie problemen zo goed als verdwenen'

5/5

“Onze hond Spooky heeft al, vanaf dat hij een puppy was, last van huidproblemen. Onderzoeken door de dierenarts leverden alleen hoge rekeningen op zonder enig resultaat. Spooky is behandeld voor mijtallergie, voedselallergie etc. etc.(veel en vaak antibiotica ) Spooky heeft ook vaak last gehad van zijn oren en ogen. Sinds wij overgestapt zijn op KJEN’S Hondenvoeding zijn deze allergie problemen zo goed als verdwenen.”

'Perfecte ontlasting dat niet stinkt'

5/5

“Onze kat Meneer Jansen is nu iets meer dan 1 jaar. Vanaf kitten hebben wij problemen met zijn ontlasting. Altijd dun en het stonk verschrikkelijk. Als hij op de bak was geweest moesten we ons haasten om hem leeg te maken. Dierenarts schreef Royal canin gastro voor, dit is 44 euro voor 4 kg. Het probleem verminderde wel, want zijn ontlasting was harder geworden, alleen de stank was er nog wel. Nu zou je zeggen het stinkt altijd, maar we hebben meer katten en wisten precies wanneer hij was geweest. Ik gebruik KJEN’S Kattenbrokken nu iets meer dan een week en er is geen stank meer. Zijn ontlasting ziet er perfect uit. Bij mijn kat werkt dit nog beter dan Royal canin.