Natuurlijke hondenvoeding

Welkom bij KJEN’S®, dé specialist in natuurlijke hondenvoeding. Onze missie is simpel: we willen uw hond een gezond en gelukkig leven bieden met voeding van de hoogste kwaliteit. KJEN’S® natuurlijke hondenvoeding is zorgvuldig samengesteld met alleen de beste ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen en vulstoffen. Ontdek waarom onze voeding de perfecte keuze is voor uw trouwe viervoeter.

KJEN’S® Hondenvoeding is voorzien van de unieke Energy Dog Addition, bevat 18 Aminozuren en bijna 180 natuurlijke voedingsstoffen.

Waarom kiezen voor natuurlijke hondenvoeding?

KJEN’S® Natuurlijke hondenvoeding biedt tal van voordelen voor de gezondheid van uw hond:

  • Gezonde ingrediënten: Onze voeding is gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten zoals vers vlees, groenten en fruit. Zonder chemische toevoegingen of kunstmatige conserveringsmiddelen.
  • Verbeterde spijsvertering: Doordat onze voeding geen onnodige vulstoffen bevat, wordt deze beter verteerd, wat resulteert in minder maag- en darmproblemen.
  • Minder allergieën: Veel honden ontwikkelen allergieën voor kunstmatige stoffen in commerciële voeding. Onze natuurlijke hondenvoeding vermindert het risico op allergische reacties.
  • Meer energie en vitaliteit: Honden die gevoed worden met natuurlijke ingrediënten hebben meer energie, een glanzendere vacht en een betere algehele gezondheid.

Wat maakt KJEN’S® uniek?

Bij KJEN’S® geloven we in transparantie en kwaliteit. Elke zak natuurlijke hondenvoeding die wij produceren, voldoet aan strenge kwaliteitsnormen. Onze voeding bevat:

  • 100% natuurlijk vlees: Smaakvolle en voedzame vleesbronnen zoals kip, lam, rund, kalkoen en zalm, zonder hormonen of antibiotica.
  • Verse ingrediënten: Rijke bronnen van vitamines, mineralen en antioxidanten.
  • Gezonde vetten: Essentiële vetzuren uit natuurlijke bronnen zoals zalmolie, die bijdragen aan een gezonde huid en vacht.
  • Geen kunstmatige additieven: Wij gebruiken geen kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen. Wat u ziet is wat u krijgt.

Kies de beste voeding voor uw hond

Bij KJEN’S® begrijpen we dat elke hond uniek is. Daarom bieden we diverse varianten van natuurlijke hondenvoeding aan. De samenstelling van onze hondenvoeding is niet afgestemd op de specifieke behoeften van verschillende hondenrassen, leeftijden en gezondheidscondities. En in de samenstelling houden we ook geen rekening met het feit of uw hond een puppy is of een senior. KJEN’s hondenvoeding is voor elke levensfase van belang. De enige concessie die we doen is de grootte van de brok, deze is voor puppy’s en kleine rassen kleiner en daardoor beter verteerbaar.

Bestel vandaag nog in onze webshop of bezoek een verkooppunt bij u in de buurt.

Geef uw hond de beste start met KJEN’S® natuurlijke hondenvoeding. Bestel eenvoudig online en profiteer van snelle levering aan huis of bezoek een van de 70+ verkooppunten in Nederland. Zorg voor een gezonde en gelukkige hond met de natuurlijke voedingskracht van KJEN’S®.